Kedvezménykártya szabályzat

MI A KEDVEZMÉNYKÁRTYA?

 A Csokonai Nonprofit Kft. által kibocsátott KEDVEZMÉNYKÁRTYA, amely a kártyán szereplő százalék mértékéig jegyár-kedvezmények felhasználására jogosít, helyszíni adategyeztetéssel. KEDVEZMÉNYKÁRTYA nem hitelkártya és nem fizetőeszköz.

 MIRE JOGOSÍT A KEDVEZMÉNYKÁRTYA?

A kártya birtokosa a Csokonai Nonprofit Kft. saját programjainak jegyárából százalékos kedvezmény igénybevételére jogosult, amennyiben az adatait megadja és az adatainak kezeléséhez hozzájárul. A kedvezmény pontos százalék értéke a KEDVEZMÉNYKÁRTYÁRA nyomtatva szerepel.

A kedvezményt azok a természetes személyek vehetik igénybe, akik KEDVEZMÉNYKÁRTYA tulajdonossá válnak, és jegyvásárlásaik alkalmával a KEDVEZMÉNYKÁRTYÁT felmutatják.

A Kártyatulajdonos hozzájárul ahhoz, hogy részére a Csokonai Nonprofit Kft. az aktuális eseményekről, programokról és hírekről regisztrációt követően hírleveleket küldjön.

A kártya felhasználható a Csokonai Nonprofit Kft. által szervezett rendezvényeken, a Csokonai Nonprofit Kft. telephelyein és egyéb külső helyszíneken megtartott eseményeken.

A Csokonai Nonprofit Kft. által szervezett aktuális események listája megtalálható a https://esemenyek.csokonai15.hu/ oldalon.

MEDDIG ÉRVÉNYES A KÁRTYA ÉS KI HASZNÁLHATJA?

A KEDVEZMÉNYKÁRTYA visszavonásig érvényes. A KEDVEZMÉNYKÁRTYÁT a Csokonai Nonprofit Kft. képviselője adja át a tulajdonosának. A kártya nem névre szól, azonban tulajdonjoga nem átruházható. A Kártyatulajdonos a kedvezményt adatai megadásával tudja érvényesíteni a rendezvény helyszínén, a kártya felmutatásával.

Comments are closed.